Over ons

Dit is het online platform van het leernetwerk KOOZ, wat staat voor Kwetsbaar Ouderschap en Onbedoelde Zwangerschap. Dit leernetwerk is voortgekomen uit het ZonMw-programma Onbedoelde zwangerschap en kwetsbaar (jong) ouderschap.

De deelnemers van het leernetwerk bouwen gezamenlijk kennis op door samen te werken en te leren. Het doel hiervan is dat de resultaten uit de 25 projecten binnen het leernetwerk eenduidig en in samenhang beschikbaar komen voor de praktijk.

Het online platform

Binnen dit online platform kom je in contact met projectbetrokkenen, professionals, ervaringsdeskundigen en relevante praktijk- en kennisinstituten binnen het thema onbedoelde zwangerschappen en kwetsbaar (jong) ouderschap. Hier deel en lees je ervaringen om van en met elkaar te leren. Je kunt hier samen optrekken met andere projecten en samen brainstormen, discussiëren en ideeën uitwisselen. Met jouw inbreng komen we samen tot betere preventie van, en zorg en ondersteuning bij onbedoelde zwangerschappen en kwetsbaar (jong) ouderschap.

Bekijk de actuele ontwikkelingen rondom het programma op de ZonMw-website.

Cookie-instellingen